Vi har lejrbål her...

Som enhver konge af villavejen har vi naturligvis en Webergrill (den store 57cm). Det har alle andre også, og med moderne hjælpemidler som f.eks. en grillstarter er der nærmest ingen udfordringer i udendørs madlavning. Vi har dog udstyret, der tager det til the next level. Rigtig udendørs madlavning starter naturligvis med et bålfad (Olympic fra TripTrap). Efter et par års træning med kul, så er man vel klar til at lave et solidt bål med træ. Når man har fået nok styr på processen, finder man en Bon-Fire trefod fra skuret og placerer den hen over bålet.

På denne hænges en velvoksen rist, vi snakker ikke Webers sølle 57 cm, men en velvoksen 57,5 cm rist. Som kulinariske feinsmækkere har vi naturligvis også lige investeret i den store tilhørende gryde.

Således kunne udendørs madlavningen i fredags bestå af mexicansk kødsovs i gryden og tortilla pandekager kunne varmes på risten. Man kan sikkert klare det samme med en Weber, men der er nu 60% mere hygge over et åbent bål. Prøv det.

comments powered by Disqus