10 år

Hold da op…. Nu er det faktisk 10 år siden jeg startede med at arbejde med Internet hos den virksomhed, der lige for tiden hedder TDC. Selvom jeg som sådan ikke har skiftet arbejde, så har der dog gennem årene været flere omvæltninger og skift, end de fleste sikkert har prøvet – selvom de har skiftet arbejde og virksomhed flere gange. I ”de gamle dage” sad vi sammen med DKnet ude på Symbion – her var det en lille afdeling, der lavede internet-løsninger for eksterne kunder. Nu er vi en stor afdeling, der kun laver interne løsninger i en af TDC’s egne bygninger.

Hvis man vil kende København er TDC også et fint sted at arbejde. Jeg har haft et skrivebord stående på Lersø Park Alle (Symbion), på Rosenvængets Alle (ved Trianglen), på Titangade (Nørrebro) og sidder nu på Teglholmen i Sydhavnen.

Gad vide hvor man har siddet og hvad man laver om de næste 10 år…?!?

comments powered by Disqus