Pakkeposten

Jeg kender ingen anden virksomhed, der i den grad går ind for aktiv dødshjælp mod sig selv, som Post Danmark. De excellerer nærmest i en konsekvent over byden banker i gebyrer, serviceforringelser og dårlige oplevelser – og i dag gjorde de det så endnu engang. Vi købte et tv via nettet i onsdags. Det var fra en butik i Birkerød, der også havde en online butik, og deres åbningstider passede ikke lige i vores planer, så vi prøvede at få det sendt i stedet.

Jeg ville normalt tro, at når det var en (”værdi” = ekstra dyr) forsendelse, så kunne den klares fra dag til dag. Det skete så ikke lige, for i følge post danmarks track&trace, så er det tilsynelande smart at sende den via Københavns pakkecenter ved hovedbanegården, frem for bare sende den direkte fra Birkerød til Lyngby.

Efter at have stået et par dage inde på pakkecenteret, kom den så videre til Lyngby med en omdeling. Det var naturligvis midt på dagen – kunden skulle jo nødigt være hjemme til at tage i mod - så vi fik en seddel om at den kunne afhentes på posthuset dagen efter (- som nu er i dag).

Man sprinter tidligt afsted fra arbejdet, stiller sig i køen og glæder sig til endeligt – efter knap en uge (selvom der loves dag til dag på deres website) – at få sin pakke.

Tja… den var så godt nok ankommet i til Lyngby-Taarbæk kommune, men i stedet for at lægge den på det posthus, hvor den var anmeldt til afhentning, så valgt post danmark at køre den forbi deres posthus ude i Lundtofte – hvor der (fik jeg meget for manende at vide) ikke var kunde ekspedition, og hvor de var et par dage bagud med pakke behandlingen.

Jeg kunne prøve at kigge forbi i morgen eller måske sidst på ugen – der burde min pakke være kommet.

ps. Hvis nu min pakke ikke når frem inden de 5 dage, fra den anmeldte dag - sender de den så bare direkte retur fra Lundtofte?

comments powered by Disqus