Endnu en avis

I takt med at vi angiveligt kommer nærmere og nærmere det papirløse samfund, så kan man jo kun undre sig over hvordan der bliver ved med at komme stadigt flere (gratis)aviser i postkassen. Udover ”Det Grønne Område”, Hver Weekend (som nu er semi-fusioneret med DGO) og Søndagsavisen, kommer der tilsyneladende også en, der hedder ”Libhaver Boligen”. Mon vores hus – der ellers virker som et ret almindeligt et – nu skal til at være libhaveri? Egentligt tror jeg godt, at vi kunne undvære de fleste af aviserne – de fleste er alligevel overmættede med de samme annoncer på aviserne i blandt og fra uge til uge. Jeg ville sådan set hellere have et lækkert website, der dækkede de samme temaer, samme indhold og gerne med samme lokale vinkel som aviserne.

Så kunne jeg læse dem, når jeg havde tid – og ikke mindst glemme dem, når der var almindelig travlhed med alt muligt andet. Så længe de kommer på papirform, så har de – faktisk de fleste uger – lidt en tendens til bare at blive et problem for min stakkels king-size papirkurv der efterhånden må tømmes hver eneste uge i papircontaineren.

I øvrigt post danmark kunne I ikke snart aflive jeres små ”blade”. Ikke alene skal man gerne betale en formue, hvis man vil have sin post i de lyse timer, men man skal så sandelig også lige have viklet den ind i en gang reklamer – hvad har I gang i?

comments powered by Disqus