Politikkens bude

Det sker jævnligt at telefonen ringer, og en overgearet sælger ringer for at tilbyde et fantastisk tilbud på en avis, som jeg i øvrigt ikke har nogen interesse i. Det plejer at gå fint, og samtalen er normalt afsluttet på under 10 sekunder. Det sværre oplever man ikke samme gensidige effektivitet, når et dovnt bud dumper hele hans ladning lørdagsaviser i vores havespand. Lørdag eftermiddag var vi i gang med at nusse rundt i haven, og havde fyldt spande med havefald, som vi troede vi skulle tømme i havespanden. Desværre var budet fra Politikken kommet os i forkøbet, og havde fyldt en ordenlig omgang lørdagsaviser ned i den.

Jeg prøvede at ringe til deres abonnementservice, men de havde desværre lukket klokken 12, så det kom der ikke meget ud af. Jeg prøvede så deres hovednummer, men den ubehjælpsomme receptionist kunne ikke gøre andet end at henvise til abonnementserviec.

Jeg fiskede aviserne op, og lagde dem i en bunke ved siden af havespanden, og ringede så til dem søndag formiddag. Der kom jeg så til at snakke med en “service medarbejder” (der bekræftede teorien om kundeservice endnu en gang), som ikke kunne se problemet i at de fyldte min havespand med deres aviser, men som efter behårdt pres lovede at få dem fjernet.

Det kom der naturligvis ikke noget ud af, så søndag aften prøvede jeg så med deres kontaktformular. Selvom den ikke er specielt velegnet og kræver man udfylder en bunke felter, så kom jeg igennem det, og modtog endda en kvittering for at klagen var afleveret – og at jeg forventede de sendte budet forbi for at hente aviserne.

Der skete stadigt ingen ting – mandag lå aviserne, der stadigt. Efter lidt regn i løbet af natten er der dog nærmere tale om en klump avismasse. Jeg har nu ringet til abonnementservice – igen – og bedt dem om at hente deres aviser.

… og jeg har faktisk tænkt mig at blive ved – blot af princip – indtil de henter deres aviser.

comments powered by Disqus