Det er ikke deres problem, det er mit

Jeg hørte endeligt fra Politikken i dag. Det er jo også kun (næsten) en uge siden jeg henvendte mig første gang. De var bestemt beklagende over at det havde taget så længe at svare (jeg er ikke uenig – specielt når det ikke var et svar med indhold), beklagede hændelsen (det er jo gratis i en mail) og antog jeg selv havde sørget for skaffe den stak aviser, som jeg var blevet belemret med, væk, så det ikke var deres problem. Aviserne ligger stadigt på gadehjørnet. De er lidt hærget af vejret efter hånden.

… og næste gang en af deres telefonsælgere ringer, så tror jeg vi skal have en snak om aviserne ude på hjørnet.

update:
Nej. Det lykkedes aldrig at få Politikken til at vedgå deres ansvar for at fjerne aviserne. En enkelt email var det eneste det kunne blive til.

comments powered by Disqus