Teori om kundeservice

Hvis de i kundeservice hos en virksomhed, du handler med konsekvent ikke siger deres navn, når du ringer til dem, så du ved hvem, du har snakket med, så er det sandsynligvis tegn på at de får mange klager. Mit seneste eksempel er naturligvis stadigt med IdeMøbler, som vidst nok ikke er afvisende overfor vores påstand om at vi mangler at få udleveret det meste af vores skænk – men som desværre er løbet ind i det problem, at de ikke kan finde den på deres lager.

Der findes dog andre virksomheder, hvor stilen er den samme, og efter at have tænkt på de tilfælde, hvor jeg har haft brug for kundeservice i forskellige virksomheder, så er det faktisk gennemgående, at de steder, hvor medarbejderen siger sit navn, der fungerer kundeservice langt bedre – og yder faktisk kundeservice, end de steder, hvor man holder sig til virksomhedens navn og spørger hvad man kan hjælpe med.

Tænk lige over det, næste gang du snakker med kundeservice…

comments powered by Disqus