Kan de tælle til 8 hos IdeMøbler?

Vi købte i foråret nogle møbler fra Hammel gennem idemøbler i Glostrup. Der var 14 dages leveringstid, og efter 14 dage fik vi så brev om at der desværre var en ændring, så de 14 dage blev til 14 uger. Igår hentede vi så møblerne og skulle igang med et 3D pusle spil for at samle dem… det vil sige, det ville vi jo gerne have været. Servicen i butikken var sådan set fin nok, og udover det tog en krig at finde varene i vareudleveringen, så var medarbejder ganske flink og hjalp med at på læsset dem ind i bilen, så vi ikke selv havde for meget besvær med det.

Møblerne (2 stk.) fra Hammel var pænt sendt fra fabrikken markeret med tallene fra 1 til 8. Det så simpelt nummer system fungerer til syneladende ikke for IdeMøbler. I hvert fald havde de om nummeret kasserne – 1 til 5 og 1 til 2.

Tilsyneladende tænkte de ikke meget over at 5 plus 2 ikke giver 8, så i eftermiddag kan vi jo så forhbentlig få den sidste kasse (som hos Hammel var markeret 6 af 8, men som ikke ikke fik et idemøbel-nummer).

Udover at de ikke så meget som havde den mindste beklagelse over at de lige skulle bruge 14 uger ekstra til at levere varene, så er jeg godt nok træt af at de så ikke en gang kan levere det hele, når det eeeendeligt kommer. Gad vide hvad deres politik er, hvis man som kunne betaler 14 uger for sent?

Nå. Heldigvis kan man da købe møbler mange andre steder, så nu er det nok sidste gang vi har handlet med dem.

ps. huskede jeg at fortælle, at det ikke var et tilbud, og at møblerne kostede over 15.000,-

comments powered by Disqus