Idemøbler, slut noter...

Nu skulle vores aktuelle sag med idemøbler var slut til alles utilfredshed. I torsdags ringede de og fortalte, at det var en vognmand, der havde glemt at aflevere den manglende skænk til deres lager, men at den ville blive skaffet og stillet op inden weekenden – men ak. Glæden var meget kort.

Fredag ringede de sørme igen. Denne gang for at fortælle at den manglende pakke alligevel ikke eksisterede og at den i øvrigt ikke blev lavet mere fra fabrikkens side. De kunne med andre ord overhovedet ikke levere, hvad de nu havde lovet i over 14 uger.

Der ville komme nogle og hente skabet og de dele, som vi havde fået til skænken. De kom så i mandags – i øvrigt 5 timer tidligere end aftalt – og fik læsset tingene ud af vores spisestue og over i deres lastbil på en sådan måde, at de i øvrigt pæne møbler næppe var meget andet værd en pejsebrænde.

IdeMøbler har returneret pengene (dog uden renter eller undskyldninger), og vi rullede til BoConcept og fandt nogle andre møbler. Vi glæder os til de kommer.

comments powered by Disqus