ISDN og viderestilling

Hvis man har ISDN antager TDC tilsynelande, at man ikke har ISDN telefoner, men udelukkende bruger PSTN (analog) telefoner via NT-boksen. Dette indebærer blandt andet vejledningen i hvordan man viderestiller, udelukkende virker, hvis man bruger almindelige (PSTN-)telefoner, men overhovedet ikke hvis man prøver fra en ISDN telefon. Det er jo lidt kedeligt, når vi efter seneste opgradering af vores interne telefoner, nu udelukkende har ISDN telefoner overalt. Der er dog en løsning, det krævede godt nok, at man fik fat i den helt rigtige person i ISDN-hotline, og fik lokket et tilsyneladende hemmeligt nummer ud af vedkommende.

Hvis du vil viderestille din ISDN linje fra en ISDN telefon, så er det bare at ringe 8080 5252 og følge tale-vejledningen der. Det virker i øvrigt også fra almindelige analog telefoner, så hvis du ikke lige syntes det er cool med mystiske koder, så kan det faktisk være, at den løsning er mere brugervenlig for dig.

comments powered by Disqus