Jeg har en magisk sneskovl

Min sneskovl er i sin grund funktionalitet meget god. Den har et stort blad, der hurtigt kan få bugt med selv større sne mænger efter en snestorm. Den har dog tilsyneladende også en anden hemmelig effekt – den er en talisman mon sneskyer og holder dem på god afstand. Sneskovlen blev fundet frem ved første snevejr og kæmpede en brav kamp med sneen. Da der den gang var udsigt til mere sne, blev den bare stillet i vores bryggers, så den hurtigt kunne komme i gang igen, når det blev aktuelt.

Det skete ikke som lovet (alt sneen faldt tilsyneladende vest for storebælt), så den blev pakket ud i skuret efter alle vejr udsigter lovede død over snedriverne inden for kort tid.

Der gik under 12 timer, så væltede sneen ned igen, og man kunne finde skovlen frem igen. Igen fik den lov til at stå på vagt i bryggerset, og efter den havde stået lidt i vejen et par dage, blev den så onsdag morgen flyttet i skuret igen.

… og her til morgen væltede det så ned med sne og slud.

Kan der være anden forklaring end at sneen ikke tør komme, når sneskovlen står på lur i bryggerset?

comments powered by Disqus