Det er snart forår

Et af de sikreste forårstegn har ramt os – den regionale Bauhaus butik i Glostrup har overstået deres ombygning og har åbnet endnu størere arealer, hvor powertools fanatikere og folk med hang til gør det selv ud over egne evner kan gå amok i det nyeste mekka. Ingen poser med bygge materialer er for små og ingen powertools er underdimensioneret. Her var vi så ude efter arbejde. Man skulle jo tro, at selv et byggemarked kunne lære af andres erfaringer – gode slag tilbud kalder folk ud af deres huler – der er jo intet mere dansk en at bruge en masse penge på de tilbud vi ikke har brug for, men liiiige må have med for en sikkerheds skyld – det er jo billigt.

Men ak, Bauhaus havde tilsyneladende ikke opdaget at der kunne træffe at komme flere folk, og derfor var det da også kun den sædvanlige grund personale, der passede butikken – hvor alle varer nu var flyttet rundt – og ved om butikken ikke var delt i to separate afdelinger, med en (glas-)mur i mellem. Var man heldig som os, kunne man derfor gå ind i den ene afdeling, desperat lede efter det man skulle købe og ende med at se dem grine hånligt til en fra den anden side af muren.

Et af de nye smarte koncepter de har fundet på, er en ”drive-in byggemarked”. Her beder man så danskere, der har svært nok ved at køre deres stationcar, køre ind i bygge markedet og hvor det passer dem lave stop for at læsse varer ombord. For at man kan have nok varer med, har man naturligvis en trailer med – og har man ikke en, har Bauhaus heldigvis en mase til folk med trækkrog.

Det var et kaos uden lige, idet de fleste havde svært ved bare at finde ud af at få trukket trailen gennem drive-in’en uden at ramme de opstillede varer. Når en masse folk så tilføjer forhindringer i form af spontane parkeringer og hele familien, der render på tværs af kørebanen for at fylde bilen med varer… ja så har man hurtigt kaos.

Vi ventede først en halv time på en ekspedient havde tid til at finde vores vare, der efter endnu en halv time på at de fandt det på lageret og kæmpede lidt tid med at fylde bilen. Det hele kunne lige være der, og det tog kun 2 timer at være i Bauhaus for at købe under 10 varer.

Til gengæld har vi nu et fint 3D puslespil i form af at redskabsskur vi kan hygge os med at samle hele påsken.

comments powered by Disqus