Folkebørsen

Hvor meget webdesign kan man få for 190 millioner? - Ikke ret meget, hvis jeg kigger på folkebørsen i min foretrukne browser. Jeg forstår ikke, at man stadigt kan slippe af sted med at lave “Internet Explorer på Windows”-løsninger i 2005, når intet i designet - eller funktionaliteten – gør det bydende nødvendigt. Det er i øvrigt ikke det eneste problem, jeg har med Folkebørsen. Jeg ville gerne logge ind, og kigge på det. Til det kunne jeg bruge min digitale signatur. Desværre kan jeg ikke få deres java-applet til at finde min signatur (selvom jeg saktens kan logge ind andre steder med Firefox og min digitale signatur).

Udover dette – så ser det nærmest ud til at de vil have mit kodeord til den digitale signatur. Det kan vist ikke være meningen….

Jeg plejer i øvrigt at syntes Intershop har nogle slemme URL’er (se TDC’s online butik eller El-giganten), men det ser ud til at IBM Lotus Domino kan slå dem med flere længder. Det er vist ikke meningen, man skal sende links til sitet rundt til andre.

comments powered by Disqus