Nu også på dansk

Så er sitet langsomt ved at vågne, og selvom der stadigt mangler at blive tilpasset design, templates og alt muligt andet, så skulle udsigten til at dette sker, nu være så kort, at der nu er åbnet for trafik for alvor igen :-)

Velkommen tilbage, hvis du har været her før. Det er snart 2 uger siden, men derfor kan man jo godt - på den kedelige måde - lære at tage backup jævnligt fremover. Efter et RAID5 (en måde at spejlede data over flere harddiske) brændte sammen en nat, forsvandt dette site sammen med et par andre ud i ingenting.

… men nu sker der altså noget

I forbindelse med at tavlen (eller rettere serveren) blev vasket rent, forsvandt en række ting, der var “undervejs” alt for længe. De kommer nu - sitet er alligevel et kaotisk og pinligt rod for tiden.

Et af de mest åbenlyse ændringer er et split af “hovedbloggen”, så nu er der et spor på dansk og et på noget, der ikke er helt ulig engelsk. I dette danske spor bliver der sikkert plads til et par lidt mere hverdags agtige observationer og små tanker fra hverdagen, som ellers ikke ville have fundet deres vej til nettet, fordi de ikke lige passede ind.

comments powered by Disqus