Fra Ford til Peugot

Vi har nu udskiftet vores Ford Focus med en Peugoet 307 stationcar. Ud over at en stationcar ganske naturligt er lidt længere og har mere plads bag i, så er det nu ikke fordi der er de store forskelle. Ford’en virkede lidt mere “simpel” og solid i sin indretning, mens Peugoet’en har lidt flere hylder, knapper og andet rundt omkring. Da man designede 307 kabinen var det vidst meste fordi man skulle have 2 kop-holdere, ikke fordi man skulle bruge dem, at de kom med – sætter man selv små flasker (0,25l. vand) i dem, blokerer de effektivt adgangen til håndbremsen. Den kører fint, når den først kommer i gang, men selvom det er en 2.0 HDI diesel motor, så har den bare ikke de samme kræfter som Ford’s Duratorq TDCi motor (som var en 1.8 Diesel). Jeg er vist ikke ene om at syntes Peugoet’en har færre muskler end Ford:

“… denne Peugeot 307 2,0 HDI stærkt i sin klasse. Nærmeste konkurrent er Ford Focus 1,8 TDCi med en helt ny og aldeles fremragende dieselmotor, der slår Peugeoten i disciplinen ’trækkraft’, …”

Politikken.dk.

comments powered by Disqus