PerronSkilt – stog, labs og opensource

Til glæde for alle, der benytter s-tog, har jeg nu lavet et lille website, som kan vise hvornår de næste tog kommer til en given station. Det bygger på et API fra DSBLabs, og er optimeret til at kunne vises på alt – mobil, tablets, browsere og andet, der forstår HTML(5).

Du kan finde sitet på http://stog.mahler.io/

Koden bag sitet er i øvrigt sluppet fri som opensource. Den findes på GitHub som PerronSkilt.

One thought on “PerronSkilt – stog, labs og opensource”

  1. Meget brugbart! :) Af en eller anden grund kunne jeg ikke finde “S-Tog” appen mere efter at have flashet en ny ROM på min android telefon, held i uheld, da et bookmark virker meget nemmere end at starte en app hver gang :) Mange tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.