Cykel underholdning

Det er ganske imponerende, hvad en racercykel tilsyneladende kan holde (og bruges) til, hvis eller blot man er dygtig nok. Det blev demonsteret i en video, der blæste rundt på youtube for et par uger siden. Hvis du endnu ikke har set Martyn Ashton optræde i videoen, så se videoen her:

Nu er der så også kommet en video på youtube med fraklip, og selvom den ikke er ret lang, så er der nok med til at vise, hvorfor man ikke helt selv skal forsøge at eftergøre den færdige video. Selvom han fortæller at cyklen kun fik en punktering og et par skrammer undervejs, så må Martyn selv også have fået en del skrammer og blå mærker undervejs. Fraklip-videoen finder kan du se her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.