Gmail, TDC og SonyEricsson P1i

Er der mon nogen, der har fået Gmail mobilapplikationen til at virke på en SonyEricsson P1i på TDC’s mobilnet? – Jeg har nemlig periodisk eksperimenteret med den og den virker faktisk ikke særligt godt.

Jeg har installeret den uden problemer, kan fint logge ind og se mine mails, men derfra går det så galt. Når jeg prøver at se en mail, så får jeg vist login-siden igen med beskeden “Username and password do not match. You provided ()”.

Det er godt nok ikke særligt konstruktivt.

Jeg har egenligt troet, at det var Google’s Java applikation, der var et eller andet galt med, men da vi var i Lisabon for nyligt havde jeg mobilen hægtet på et Wifi-netværk, og der fungerede applikationen fuldstændigt problemfrit.

Det kunne så tyde på at det ikke var applikationen, men måske snarere var mobilnettet, der drillede. Er der mon nogen, der har nogle ideer til hvordan man får Gmail til at spille på mobiltelefonen?

3 thoughts on “Gmail, TDC og SonyEricsson P1i”

  1. Jeg har samme erfaringer med Gmail mobilapplikationen på en SonyEricsson k810i. Har netop skiftet fra Sonofon – hvor der ingen problemer har været med denne telefon – til TDC. Det virker meget underligt, da jeg som regel for lov at se mailheaders efter login, men går jeg ind i den enkelte mail, for jeg ovennævnte fejl. Jeg ændrede så mit password så det ikke indeholder særlige symboler (#%&$£@ osv.), og dette ser umiddelbart ud til at have forbedret sagen (har lige gjort det, og har ikke stødt på fejlen i første forsøg).Hører gerne hvis du finder frem til yderligere.Mvh. Jens Peter

  2. Jeg har oplevet nøjagtig de samme problemer på min egen P1i og på en kollegas T650i, men efter utallige forsøg på at ændre dit og dat lykkedes det mig faktisk at få det til at spille. Og det virker på begge telefoner :-).Gør sådan her:1) Download en ny forbindelsesopsætning via http://privat.tdc.dk/element.php?dogtag=f5_p_kc_mob_ops_gprsVælg internet ud for Opsætning – ikke WAP!2) Følg vejledningen på skærmen og telefonen og installér opsætningen.3) Slet WAP-opsætningen kaldet TDC WAP 3G+GPRS fra Kontrolpanel > Forbindelser > Internet (eller alternativt prioritér den under den nye www-opsætning).Det virker som sagt hos mig og har løst problemet med både Gmail og Opera Mini.MvhThomas Schwartz Larsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.