S-Togs email

DSB har en tjeneste, som i teorien kunne være ganske udmærket. Hvis man laver en profil på dsb.dk, kan man bestille email ved driftsforstyrrelser på s-togene. Jeg tager fortiden toget mellem Lyngby og Sydhavnen dagligt, så det ville da være meget fint. Efter at have været tilmeldt 2 døgn tror jeg nu, at jeg skal afmeldes igen.

Selvom jeg har sat den op til det mindst mulige inden for relevante (morgen og aften mails), så får jeg en mailstorm fra statsbanerne – nogle gange med flere forstyrrelser, mens det andre gange er enkelt afgange, der er aflyst.

Der findes ingen muligheder for at filtrere hvilke linjer eller stationer, som man gerne vil have info om, så foreløbigt har der kun været en enkelt eller to af de 20-30 mails, som har haft noget relevant info for mig.

Jeg er i princippet lige glad med hvor mange små forstyrrelser, der er, ligesom jeg godt kunne undvære info om de linjer, der ingen relevans hos mig. Efter nu at have lyttet med i 2 dage, er jeg ved at ro, at s-togs nettet dagligt balancerer på kanten af et sammen brud.

Jeg tror, at jeg var gladere, da jeg ikke hørte om alle forstyrrelserne, og i stedet for bare ventede til det næste tog kom på stationen.

3 thoughts on “S-Togs email”

  1. Kære Flemming,Du har skrevet om modtagelse af mails fra DSB ved forsinkelser.Vi er godt klar over, at vi ikke lever op til den service, du efterlyser her for så vidt angår: Dagens trafik – men vi arbejder på at få en løsning på det.Løsningen vil gøre, at vi netop kan tage hensyn til de ønsker, du efterlyser her. Jeg kan pt. ikke sige, hvornår denne løsning er klar, men forhåbentlig i starten af det nye år.Næste fase er at udarbejde en løsning, hvor du bla. vil kunne abonnere på netop dit tog. Denne løsning har vi en forhåbning om kan lanceres i slutningen af næste år.Af andre muligheder har du bla. vores nye PULL SMS løsning, hvor du kan trække oplysninger fra en given station. Læs mere om den og andre muligheder på:www.dsb.dk/trafikinformationMed venlig hilsenCharlotte Koch-Pedersen, AfdelingschefDSB S-tog a/s Produktion

  2. Hej Charlotte.Mange tak for kommentaren. Det er helt fantastisk en gang at opleve, at selv store virksomheder, også bare består af rigtige mennesker :-)Jeg glæder mig til at se den nye version.Flemming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.